Brasvärmegruppen - Proffsbutiker i samverkan
070-621 55 59 info@kajgard.se

Butiken

Gör ett besök i vår hemtrevliga butik i Boda Kyrkby, 18 km norr om Rättvik.

Vi säljer och monterar funktionella och miljövänliga produkter – som vi kan stå för. I butiken finns ett 80-tal eldstäder från kända, marknadsledande kvalitetsmärken, dekorsten samt skorstenar.

Vi arbetar främst i Rättvik, Leksand, Orsa, Mora och övriga Dalarna. Men tveka inte att höra av dig om du bor någon annanstans!

Låt dig inspireras av våra gedigna gjutjärnskaminer, vackra kakelugnar och majestätiska täljstensugnar. Kom in och prata spisar och skorstenar med oss!

Kom och se våra produkter i verkligheten – vi tänder gärna en brasa! Under tiden reder vi ut begreppen och tittar på just dina värmebehov. Om du behöver en spiskassett – ta med en ritning av din öppna spis så ger vi dig förslag på lämpliga modeller. Tillsammans kan vi komma fram till vilken eldstad som passar just Dig bäst.

Vi är mycket lyhörda för varje kunds enskilda behov och önskemål då vi satsar mycket på personlig service. Givetvis utför vi kostnadsfria kundbesök och lämnar offert. Vi kan även erbjuda räntefri avbetalning.

Kajgård Mur & Kakelugn AB