Om oss

Jag heter Bengt Kajgård och förestår Kajgård Mur & Kakelugn tillsammans med min hustru Åsa Kajgård. Jag har arbetat som murare sedan 1982 och kakelugnsmakare sedan 1992. Tillsammans med mina kollegor Jörgen Wenngren och William Bergman säljer och monterar vi eldstäder, skorstenar och dekorsten samt renoverar skorstenar och kakelugnar. Du kan med trygghet vända dig till oss! Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om en egen eldstad.

Vi är verksamma i Siljansområdet med omnejd. I butiken finns ett 80-tal eldstäder att välja mellan.

Gör ett besök i vår hemtrevliga butik i Boda Kyrkby, 18 km norr om Rättvik.

Vi säljer och monterar funktionella och miljövänliga produkter – som vi kan stå för. I butiken finns ett 80-tal eldstäder från kända, marknadsledande kvalitetsmärken, dekorsten samt skorstenar.

Vi arbetar främst i Rättvik, Leksand, Orsa, Mora och övriga Dalarna. Men tveka inte att höra av dig om du bor någon annanstans!

Låt dig inspireras av våra gedigna gjutjärnskaminer, vackra kakelugnar och majestätiska täljstensugnar. Kom in och prata spisar och skorstenar med oss!

Kom och se våra produkter i verkligheten – vi tänder gärna en brasa! Under tiden reder vi ut begreppen och tittar på just dina värmebehov. Om du behöver en spiskassett – ta med en ritning av din öppna spis så ger vi dig förslag på lämpliga modeller. Tillsammans kan vi komma fram till vilken eldstad som passar just Dig bäst.

Vi är mycket lyhörda för varje kunds enskilda behov och önskemål då vi satsar mycket på personlig service. Givetvis utför vi kostnadsfria kundbesök och lämnar offert. Vi kan även erbjuda räntefri avbetalning.

Välkommen att dra fördel av vårt breda kunnande och långa yrkeserfarenhet.